Кои сме ние

История и мисия на компанията в авиационния бизнес

Аеростар е фирма, занимаваща се с авиационна брокерска дейност, базирана в София, България.

Сферите на дейност на компанията са чартиране и търговско обезпечаване на туроператорски програми, осигуряване на блок места на съществуващи чартърни вериги, "ad-hoc" чартиране, наем на VIP самолети, турове, превоз и трансфери с хеликоптер, карго полети, експресно осигуряване на въздушен превоз, както и лизинговане на самолети за авиокомпании и консултации в търговския процес на самолетно чартиране и лизинговане.

Аеростар е независима авиационна фирма, създадена през Март 2010 година от експертен търговски екип, съставил и реализирал някои от най-мащабните чартърни и лизингови авиационни проекти в рамките на българска авиокомпания.

Концепцията на Аеростар е базирана на принципите, които нашият екип винаги е отстоявал и защитавал в работата си и които са станали запазена марка за нас като професионалисти, а именно: индивидуален подход, честност, яснота, стремеж да осигурим най-добрите условия за проектите на партньорите си и удоволствие от работата с тях.

Младите и мотивирани членове на екипа на Аеростар имат интензивен опит в различни сфери на самолетното чартиране и лизинговане и са готови да застанат на ваша страна във всеки от вашите авиационни проекти.

Когато и докъдето решите да полетите, ние сме готови да бъдем ваш партньор.